Airco montage

Montage

Airconditioning

Een airconditioningsysteem werkt eigenlijk als een koelkast die we eigenlijk allemaal wel kennen. Het systeem bestaat uit een binnen en een buitenunit, de binnen en de buitenunit zijn doormiddel van koelleidingen met elkaar verbonden, hierdoor loopt koudemiddel dit koudemiddel is eigenlijk een transport middel, om de opgenomen warmte te verplaatsen naar buiten.

airconditioning-ventilator
luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Zowel in woningen als bedrijfspanden is een gezond binnenklimaat van essentieel belang. Schone geconditioneerde lucht zorgt namelijk voor een fit en energiek gevoel. Door een warmteterugwin (WTW) installatie toe te passen met een co2 opnemer wordt de luchtkwaliteit continu gemonitord om wanneer nodig meer of minder verse lucht toe te voegen aan de ruimte op die manier wordt de ruimte altijd voorzien van de juiste hoeveelheid verse lucht en gaat er geen energie verloren.

Luchtgordijnen

De naam zegt het eigenlijk al een luchtgordijn creëert een afscheiding tussen binnen en buiten Wanneer in bijvoorbeeld winkelketens de deur de hele dag open staat zal een luchtgordijn er voor zorgen dat het binnenklimaat in de juiste conditie blijft. Hierdoor houdt u de warme of koude lucht buiten dit scheelt uitijndelijk ook weer in energiekosten.
luchtgordijn
Warmtepomp

Warmtepompen

Lucht/water warmtepompsystemen is een belangrijke innovatie voor de woning-bouwmarkt op het gebied van duurzaam verwarmen en biedt grote economische en milieutechnische voordelen. Met een rendement van soms 500% (COP) boven de 5,0 levert het systeem een aanzienlijke bijdrage in de verlaging van uw energieverbruik en CO2 uitstoot. dus goed voor het milieu.

advies aanvraag

Stap 1: Uw gegevens
Stap 2: Waar bent u naar geïnteresseerd?