Airconditioning

Wandmodel

Met een Wandmodel creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. Uw airconditioner is dus het hele jaar door een echte klimaatregelaar.

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De  meeste wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd.

Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u het zelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving.

wandmodel airco
plafondmodel-airco

Plafondmodel

Als u geen ruimte hebt boven uw plafond of u wenst weinig bouwkundige aanpassingen, dan bieden de plafondonderbouw modellen de uitkomst. Forse magazijnen? Ruimtes met afwijkende maten? Grote kantoortuinen?

Ook voor grotere en/of hogere ruimtes zonder verlaagd plafond, biedt dit model uitkomst door de omvangrijke luchtworp. Grote, open ruimtes worden hierdoor effectief en gelijkmatig gekoeld of verwarmd.

 

Cassettemodel Airco

Een cassettemodel is zeer geschikt voor inbouw in een systeemplafond. Door zijn afmetingen van 60×60 of 90×90 kan de unit in een standaard systeemplafond worden geïntegreerd en zijn aanpassingen niet nodig.

Door de lage inbouwhoogte zijn deze modelen op de meeste plaatsen probleemloos toe te passen.

 

casettemodel-airco
vloermodel-airco

Vloermodel

Een vloermodel biedt de ideale oplossing voor ruimtes waar geen verlaagd plafond aanwezig is of waar het ruimtes betreft met een hoog plafond. Door de compacte afmetingen en het tijdloze design past een vloermodel probleemloos in ieder interieur.

Deze inverter geregelde systemen zijn standaard voorzien van een winterregeling (-15C) en zijn hierdoor het hele jaar door te gebruiken. Met een rendement dat kan oplopen tot 470%, kan een aanmerkelijke energiebesparing worden gerealiseerd.

Door de uitgekiende inblaaspatronen bij koelen en verwarmen wordt een hoog comfort bereikt.

Multi-split systemen

Wanneer er meerdere ruimtes gekoeld of verwarmd moeten worden is wellicht  een multi-split systeem een uitkomst.
Eventueel zijn er maximaal 6 binnen units aan te sluiten op een Multi-split
Dit is te combineren met elk gewenst type binnen-unit.

airconditioning-ventilator
Satellietmodel

Satellietmodel

Satellietunits  worden volledig uit het zicht geplaatst boven het verlaagd plafond of in een koof. De koude of warme lucht wordt ingeblazen met behulp van roosters. 
Dankzij de compacte afmetingen, kunnen deze modellen op de meeste plaatsen gemakkelijk worden toegepast.
Voor het inbrengen van de koude en warme lucht kan een rooster geselecteerd worden dat qua uitvoering en kleur het meest geschikt is voor de ruimte. Naar keuze kan de retourlucht aan de achterzijde of aan de onderzijde van de unit worden aangezogen.

advies aanvraag

Stap 1: Uw gegevens
Stap 2: Waar bent u naar geïnteresseerd?